Villkor

Dessa köpvillkor för konsumenter gäller när du som konsument beställer varor från hj-produkter.se. Genom att beställa accepterar du dessa villkor.

1. Vilka vi är

Hj Arjeplog Produkter AB
Lappvallsvägen 7
938 31 Arjeplog
Sverige

Vår webbplatsadress är: https://hj-produkter.se.
janne@hj-produkter.se
Tel: 072-341 50 24

Org nr. 556991-5043

2. Priser och betalning
Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Vi erbjuder säker betalning via PayPal :

 
PayPal Acceptance Mark

eller via Swish:

Swish Nummer (Teknisk Leverantörs ID):  987 641 96 99
Benämning:  ”Redlight media – WooCommerce”


3. Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller i enlighet med konsumentköplagen under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information. På samtliga varor gäller öppet köp förutom varor som är lasergraverade, handgraverade eller livsmedel.

4. Du har inte ångerrätt om:
tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.
När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

5. Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem:
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.
Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får del av när du köper våra produkter kommer att behandlas av oss i egenskap av personuppgiftsansvarig och gällande dataskyddslagstiftning från den 25/5-2018 (GDPR). Önskar du att vi inte sparar din information eller vi begära ut den information vi har om dig kan du kontakta oss enklast på janne@hj-produkter.se

6. Leveranser
Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt normalt 5-7 arbetsdagar via Bussgods och/eller Postnord. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

7. Ej uthämtade paket
Har du valt postförskott som fraktsätt finns dina varor kvar på posten under fyra veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

8. Returer
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

9. När du utnyttjat din ångerrätt ska du,
om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss
om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.

10. Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

11. Reklamation
Om något går fel eller om du önskar reklamera en vara kontakta oss så snart som möjligt efter att fel har upptäckts, dock senast inom 14 dagar från att felet upptäckts. Vi försöker då att hitta en lämplig lösning som ersätter eller kompenserar det som skadats eller varit så kallat ursprungligt fel.
Kontakta oss på: 

janne@hj-produkter.se
Tel: 072-341 50 24

Hj Arjeplog Produkter AB
Lappvallsvägen 7
938 31 Arjeplog
Sverige 

Se även konsumentverket distansavtalslagen, GDPR & E-handel.